Bugetul RATB, suplimentat cu 44 de milioane de lei, cel al RADET, cu 20 de milioane de lei

Postat la 28 noiembrie 2013 38 afişări

Consilierii generali au aprobat, joi, suplimentarea bugetului RATB cu 44 de milioane de lei, din fondul de rezervă bugetară, bani din care vor fi asigurate salariile angajaţilor, alţi 20 de milioane de lei fiind alocaţi suplimentar bugetului RADET.

Bugetul RATB, suplimentat cu 44 de milioane de lei, cel al RADET, cu 20 de milioane de lei

 Potrivit unui proiect de hotărâre aprobat de Consiliul General al Municipiului Bucureşti, bugetul Primăriei Capitalei a fost diminuat cu 69.944.000 de lei de la obiectivul de investiţii "Supralărgire Fabrica de Glucoză".

Consilierii generali au aprobat alocarea, din fondul de rezervă bugetară al CGMB, a sumei de 44 de milioane de lei pentru Regia Autonomă de Transport Bucureşti (RATB).

Pe lângă cei 44 de milioane de lei daţi suplimentar Regiei Autonome de Transport Bucureşti pentru asigurarea salariilor angajaţilor, au mai fost alocaţi peste 50 de milioane de lei Administraţiei Străzilor, aproximativ 7,5 milioane de lei Administraţiei Spitalelor şi Serviciilor Medicale, 6,8 milioane de lei Administraţiei Lacuri Parcuri şi Agrement şi 6,8 milioane de lei unor instituţii de cultură.

Cititi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

/actualitate/bugetul-ratb-suplimentat-cu-44-de-milioane-de-lei-cel-al-radet-cu-20-de-milioane-de-lei-11728285
11728285
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.