Cererea germanului care spune că este fiul Regelui Mihai de a trimite o solicitare la CJUE, respinsă

Postat la 28 noiembrie 2013 34 afişări

Cererea cetăţeanului german Dieter Stanzeleit, care susţine că este fiul Regelui Mihai I, de trimitere la Curtea de Justiţie a Uniunii Europene (CJUE) a unei întrebări privind stabilirea instanţei care trebuie să judece procesul a fost respinsă de Judecătoria Sectorului 1.

Cererea germanului care spune că este fiul Regelui Mihai de a trimite o solicitare la CJUE, respinsă

 Dieter Stanzeleit a formulat această cerere în fata magistraţilor de la Judecătoria Sectorului 1, la termenul din 13 noiembrie al dosarului în care solicită să se stabilească, în urma administrării probelor, că Regele Mihai I al României este tatăl său biologic.

Avocatul lui Stanzeleit, Artim Sartizian, declara atunci că a solicitat să se adreseze o întrebare preliminară Curţii de Justiţie a Uniunii Europene, care să decidă care instanţă va trebui judece această cerere, "nu neapărat de stabilire a paternităţii, dar a acelei substituiri de persoane care a avut loc, potrivit spuselor dumnealui, la vârsta de cinci ani".

"Instanţa germană s-a pronunţat în sensul că o astfel de verificare nu poate fi făcută separat de procesul de paternitate din România", preciza avocatul Artim Sartizian.

Cititi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

/actualitate/cererea-germanului-care-spune-ca-este-fiul-regelui-mihai-de-a-trimite-o-solicitare-la-cjue-respinsa-11727489
11727489
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.