Primarul Sectorului 2, Neculai Onţanu, arestat preventiv pentru 30 de zile

Postat la 25 martie 2016 53 afişări

Primarul Sectorului 2, Neculai Onţanu, arestat preventiv pentru 30 de zile

Primarul Sectorului 2 al Capitalei, Neculai Onţanu, este arestat preventiv pentru 30 de zile, în acelaşi dosar fiind arestată şi avocata Loredana Radu, scrie Mediafax

Magistraţii de la Curtea de Apel Bucureşti au dispus arestarea preventivă a lui Neculai Onţanu, pentru 30 de zile, pentru luare de mită.

În acelaşi dosar, judecătorii au mai dispus arestarea avocatei Loredana Radu, fost apărător al lui Victor Ponta, aceasta fiind acuzată de complicitate la luare de mită şi spălare de bani.

Potrivit deciziei magistraţilor, Şutru Toma, secretar al Consiliului local al Sectorului, a fost arestat preventiv, acesta fiind acuzat că ar fi solicitat pentru intervenţia sa două milioane de euro, banii fiind mascaţi sub forma unui contract de vânzare cumpărare pentru un teren care nu putea fi utilizat, preţul acestuia fiind supraestimat, spun procurorii.

Citiţi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

/actualitate/primarul-sectorului-2-neculai-ontanu-arestat-preventiv-pentru-30-de-zile-15150871
15150871
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.