Primarul Firea a interzis în Bucureşti o tradiţie veche de zeci de ani

Autor: Nicolae Oprea Postat la 25 ianuarie 2019 785 afişări

Primarul Firea a interzis în Bucureşti o tradiţie veche de zeci de ani

Anul acesta de 1 şi 8 martie nu se vor mai vinde mărţişoare la Piaţa Romană, Unirii sau Universitate, a decis Primăria Capitalei, prin Administraţia Străzilor. Reprezentanţii PMB spun că zonele menţionate sunt centrale şi foarte tranzitate, iar prin comerţul cu mărţişoare se împiedică traficul.

„Având în vedere că zonele la care faceţi referire (Piaţa Romană, Unirii şi Universitate – n.r.) sunt zone centrale şi reprezintă cele mai tranzitate artere ale Capitalei României, şi pentru că desfăşurarea acestui tip de comerţ necesită o reglementare clară care să ducă la îmbunătăţirea atât a aspectului stradal cât şi a circulaţiei pietonale, Primăria Municipiului Bucureşti, prin Administraţia Străzilor, a stabilit că acest tip de comerţ să se desfăşoare în cadru organizat, în spaţii adecvate, aşa cum se întâmplă în toate marile capitale europene”, se arată într-un răspuns al Primăriei Capitalei, la solicitarea MEDIAFAX.

Potrivit Primăriei Capitalei, comercianţii de mărţişoare vor avea la dispoziţie alte 15 zone din Bucureşti, unde îşi vor putea desfăşura activitatea pentru vânzarea produselor pentru sărbătorile de 1 şi 8 martie 2019.

Mărţişoarele, interzise la Piaţa Romană, Unirii şi Universitate, a decis Primăria Capitalei

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
MĂRŢIŞOR,
1 MARTIE,
8 MARTIE

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.