Primarul din Severodoneţk: Ruşii pun în aplicare strategia Mariupol, cu distrugere totală

Autor: Daniel Contescu Postat la 21 iunie 2022 32 afişări

Ruşii rad totul în cale, o politică adoptată şi în alte regiuni din Ucraina, precum în Mariupol, spune primarul din Severodoneţk, Oleksandr Striuk.

Primarul din Severodoneţk: Ruşii pun în aplicare strategia Mariupol, cu distrugere totală

Primarul şi şeful administraţiei regionale din Severodoneţk, Oleksandr Striuk, dezvăluie tactica ruşilor, într-un interviu pentru Adnkronos.

„Strategia adoptată de ruşi la Severodoneţk este identică cu cea implementată la Mariupol, nu s-a schimbat. Vizează distrugerea totală a oraşului, ei folosesc artileria menită să distrugă totul. Mai mult, au tactica de a distruge cartiere întregi. Nici măcar nu se opresc la casele de civili”, explică primarul oraşului care a devenit acum inima conflictului.

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
severodoneţk,
mariupol,

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.