Primarul din Constanţa: Mai puţine beculeţe, mai mult respect pentru adevăratele priorităţi

Autor: Andreea Tobias Postat la 02 decembrie 2020 1063 afişări

Primarul din Constanţa, Vergil Chiţac, refuză să cheltuie sume mari de bani pentru luminiţele de sărbători: „Mai puţine beculeţe, mai mult respect pentru adevăratele priorităţi”.

Primarul din Constanţa: Mai puţine beculeţe, mai mult respect pentru adevăratele priorităţi

„Într-un an în care sărbătorile sunt umbrite de pandemie, într-un an în care ne dăm seama că priorităţile primăriei ar fi trebuit să fie altele, refuz să cheltuim în continuare sume importante de bani pentru luminiţele de sărbători”, anunţă primarul.

Conform acestuia, Spitalul de Boli Infecţioase, şcolile şi liceele, terenurile de sport şi parcurile ar fi arătat altfel dacă bugetul Primăriei ar fi avut alte priorităţi.

„Este un an în care decesele umbresc viaţa cotidiană şi ne arată câte lipsuri avem. Nu sunt paturi în spitale, nu sunt măşti şi mănuşi suficiente, ne lipseşte personalul medical, aşadar nu cred că putem vorbi de cheltuirea a peste 1 milion de euro pentru decoraţiunile de sărbători”, adaugă Vergil Chiţac.

Primarul spune că în Spitalul de Boli Infecţioase s-a investit în anul 2018 - 860.440 lei, iar anul trecut 54.334 lei.

„Avem de renovat şcolile şi liceele, avem de civilizat pieţele, avem de recuperat mult pentru viaţa sănătoasă a acestui oraş. Am cerut ajutorul operatorilor economici mari şi a dezvoltatorilor imobiliari. Toţi fac afaceri aici şi ar putea întinde o mână de ajutor, Crăciunului! La anul aş vrea să le producem noi! Sunt licee tehnice şi firme constănţene ce pot realiza decoraţiunile, iar banii sa rămână în Constanţa. Vreau să întelegeţi că această decizie este pentru dumneavoastră! Mai puţine beculete, mai mult respect pentru adevăratele priorităţi!”, susţine primarul.

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
constanţa,
beculeţe,

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.