Primarul din Câmpulung Muscel s-a dus la Turda ca să înveţe cum pot fi atrase fondurile europene

Autor: Petru Mazilu Postat la 17 martie 2021 312 afişări

Primarul oraşului Câmpulung Muscel, Elena Lasconi, s-a dus la Turda ca să afle secretul fondurilor europene. Turda este oraşul cu cei mai mulţi bani europeni atraşi, raportat la numărul de locuitori, iar Lasconi vrea să se inspire din modelul ardelean.

Primarul din Câmpulung Muscel s-a dus la Turda ca să înveţe cum pot fi atrase fondurile europene

Elena Lasconi se află miercuri la Turda pentru a afla de la primarul oraşului ardelean secretul atragerii fondurilor europene. În ultimii patru ani, la Turda au fost făcute ample modernizări cu bani europeni, oraşul fiind campion la atragerea de finanţări nerambursabile.

„Turda este oraşul cu cei mai mulţi bani europeni atraşi, raportat la numărul de locuitori. În ultimii patru ani au ajuns aici peste 300 de milioane de euro. S-au schimbat conductele de apă şi canal, s-au asfaltat străzi, pe stradă circulă autobuze electrice etc. Omul cu viziunea este Primarul Cristian Octavian Matei. Tocmai de aceea sunt astăzi la Turda. În curând, va veni şi la Câmpulung pentru a ne sprijini. Mă bucur tare şi mulţumesc”, a scris Lasconi pe Facebook.

Într-o situaţie asemănătoare a fost Elena Lasconi şi după alegerile locale. Atunci, ea a primit ajutor de la Ilie Bolojan, fostul primar al oraşului Oradea, în ceea ce priveşte organizarea unei instituţii publice.

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
turda,
fonduri europene,
elena lasconi

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.