Primarul Capitalei, Gabriela Firea ameninţă: Dacă firmele de salubritate nu vor deszăpezi, întrerupem contractul; Ne vedem la Tribunal!

Postat la 06 ianuarie 2017 121 afişări

Primarul Capitalei, Gabriela Firea ameninţă: Dacă firmele de salubritate nu vor deszăpezi, întrerupem contractul; Ne vedem la Tribunal!

Primarul General al Capitalei, Gabriela Firea, a declara, vineri, că firmele de salubritate care trebuie să se ocupe de deszăpezire în Bucureşti dau în această perioadă un test prin care vor dovedi dacă sunt eficiente sau nu, iar companiile care îl pică vor rămâne fără contract cu primăria.

,,Toată noaptea s-a lucrat la centrul de comandament- al Poliţiei Locale a municipiului Bucureşti. În Capitală, în toate intersecţiile principale, dar nu numai, se circulă normal, în condiţii de iarnă. Am dispus operatorilor de salubritate să intervină pe tot parcursul zilei, pentru că altfel ne-am trezi cu toată Capitala blocată. Am insistat asupra intervenţiilor pe străzile adicente, secundare. La numărul de telefon, telverde, am primit în jur de 90 de apeluri. Câteva semnalau avarii la Enel, câteva au semnalat semafoare nefuncţionale şi câteva ne semalau semafoare defecte. Am anumite nemulţumiri în ceea ce priveşte Sectorul 5, nu ştiu exact care sunt motivele, ei spun că s-a acţionat, dar nu se vede aşa de bine. Cele mai multe sesizări la telverde au făcut referire la Sectorul 5." a declarat Gabriela Firea.

Citiţi mai multe pe www.zf.ro

Urmărește Business Magazin

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.