Primăria Sectorului 6 publică pe reţelele de socializare anunţurile de achiziţii publice

Autor: Petru Mazilu Postat la 07 ianuarie 2021 40 afişări

Primarul Sectorului 6 al Capitalei, Ciprian Ciucu, susţine că va posta toate anunţurile privind achiziţiile publice pe pagina de Facebook a instituţiei, astfel încât Primăria să obţină serviciile cu cel mai bun raport calitate-preţ. Edilul mai vrea să renunţe la hârtii prin informatizarea Primăriei.

Primăria Sectorului 6 publică pe reţelele de socializare anunţurile de achiziţii publice

Primarul Sectorului 6 al Capitalei, Ciprian Ciucu, a decis să pună în mediul online toate anunţurile privind achiziţiile publice ale instituţiei. Astfel, primarul speră să asigure mai multă transparenţă şi să obţină servicii mai bune şi mai ieftine.

„Pentru a asigura transparenţa şi o largă distribuire a anunţurilor de achiziţii publice, pe cele mari şi importante, le pun şi eu aici. Pentru că tot ce mă interesează este să obţinem la Primăria Sectorului 6 un raport cât mai bun între calitate şi preţ! Evident, anunţurile sunt puse şi pe SICAP, dar mai multă transparenţă nu are cum să strice”, a anunţat edilul şef, pe Facebook.

De asemenea, primarul Ciucu anunţă că va încerca să simplifice procedurile şi să renunţe la hârtii prin informatizarea primăriei.

„Aşadar, vom informatiza Primăria Sectorului 6, serviciile publice şi vom simplifica proceduri şi vom tăia hârtii! Le aduc firmelor specializate în atenţie achiziţia de Servicii de dezvoltare şi implementare “la cheie” a Sistemului Informatic Integrat – Platformă Integrată, în cadrul proiectului Primărie Fără Hârtie şi Implicarea Cetăţenilor în Planificarea Strategică a Sectorului 6 în valoare de 2.375.733 de lei”, a precizat primarul Ciprian Ciucu.

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
sectorul 6,
ciprian ciucu,
anunţuri

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.