Primăria Sector 1, acord cu BEI pentru un plan de siguranţă rurtieră

Autor: Laura Buciu Postat la 26 septembrie 2022 23 afişări

Primăria Sectorului 1 a semnat un acord cu Banca Europeană pentru Investiţii (BEI) pentru a oferi consultanţă pentru îmbunătăţirea planului de siguranţă rutieră, spune primarul Clotilde Armand.

Primăria Sector 1, acord cu BEI pentru un plan de siguranţă rurtieră

Primarul Clotilde Armand spune că a semnat luni un acord cu Banca Europeană pentru Investiţii pentru a oferi consultanţă pentru îmbunătăţirea planului de siguranţă rutieră pe care a început să-l implementeze în Sectorul 1.

„Expertiza consultanţilor Băncii Europene de Investiţii ne va ajuta să adaptăm măsurile care au dat rezultate la nivel european la planul nostru, la specificul străzilor din Sectorul 1, pentru a ne atinge scopul final: reducerea accidentelor rutiere”, spune Armand.

Primăria a amplasat limitatoare de viteză pe mai multe străzi secundare, a supraînălţat trecerile de pietoni de lângă mai multe şcoli şi a modernizat intersecţiile periculoase, potrivit primarului.

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
clotilde armand,
bei,
rutier

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.