Primăria Cluj-Napoca va investi 7,5 mil. lei în două creşe şi o gradiniţă

Postat la 12 decembrie 2012 29 afişări

Primăria Cluj-Napoca a început pregătirea pentru 2013 a proiectelor de investiţii în vederea realizării unor noi creşe şi grădiniţe, în municipiu. Astfel, există în lucru două proiecte în valoare totală de 7,5 mil. lei (peste 1,6 mil. euro), unul pe strada Moţilor (o reconversie funcţională a unui imobil existent), iar cel de-al doilea pe strada Gh. Marinescu.

În ceea ce priveşte proiectul de pe strada Moţilor din Cluj-Napoca, reprezentanţii municipalităţii au spus că în momentul de faţă este postată pe SEAP o cerere de oferte privind proiectarea noii grădiniţe-creşe, deschiderea ofertelor fiind programată pentru data de 17 decembrie. Investiţia, estimată la 5,4 mil. lei (1,2 mil. euro) prevede amenajarea a şapte săli de grupă, pentru 140 de copii la gradiniţă, respectiv o creşă pentru 80 de copii, cu patru săli de grupă.

Mai multe pe zf.ro

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
investitii,
primarie,
cluj-napoca,
crese,
gradinita
/actualitate/primaria-cluj-napoca-va-investi-7-5-mil-lei-in-doua-crese-si-o-gradinita-10388792
10388792
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.