Primăria Braşov investeşte 2 mil. euro într-un complex dedicat sporturilor urbane

Autor: Laurentiu Cotu Postat la 07 noiembrie 2023 24 afişări

Primăria Braşov investeşte 2 mil. euro într-un complex dedicat sporturilor urbane

Primăria Braşov implementează un proiect de investiţii de aproximativ 10 mil. lei (2 mil. euro), fără TVA, ce prevede amenajarea unui complex dedicat sporturilor urbane (skatepark, BMX park şi roller park), ce va fi amenajat în zona pasajului Fartec, pe o suprafaţă de 10.000 mp. Contractul pentru execuţia lucrărilor de amenajare a fost semnat cu asocierea dintre companiile Sport Play Systems (lider), Electra Instal, Ro-Verde Landscape şi Buildingplan.ro. Durata de implementare a proiectului este de 18 luni, din care 4 luni proiectarea şi 14 luni execuţia lucrărilor, potrivit unui comunicat de presă al primăriei Braşov.

’’Am ajuns la un moment important în realizarea unui proiect aşteptat de mii de braşoveni, care au solicitat, public, în urmă cu doi ani, amenajarea acestui skatepark în zona Fartec. Este unul dintre exemplele de implicare a cetăţenilor în luarea deciziilor, pentru că această iniţiativă a venit de la comunitatea skaterilor, rollerilor şi a celorlalţi practicanţi de sporturi urbane. Apoi aceeaşi comunitate s-a implicat în realizarea documentaţiilor iniţiale, a participat la dezbaterile publice pentru susţinerea acestui proiect şi tot ea va fi cea care, cu siguranţă, ne va ajuta în faza de implementare. Prin această investiţie nu doar că răspundem unei nevoi reale a cetăţenilor, dar şi refuncţionalizăm o zonă neutilizată, cea de sub pod, transformând-o într-un loc care va aduce multă bucurie, mai ales tinerilor’’, a declarat Allen Coliban, primarul municipiului Braşov, într-un comunicat de presă.

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
Brasov,
investii,
sport

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.