Prima zi din cea mai grea săptămână a Europei de după război a lăsat răni adânci

Postat la 01 iulie 2015 144 afişări

Prima zi din cea mai grea săptămână a Europei de după război a lăsat răni adânci

Bursele europene au închis cu scăderi de 4%, în Grecia oamenii vânează bancomatele şi nu se ştie dacă ţara va mai rămâne în zona euro. În România leul a scăzut cu 0,8%, cea mai mare depreciere din ultimii doi ani, dar situaţia băncilor cu capital elen este solidă.

Cea mai grea zi din istoria Greciei de la război încoace va lăsa urme adânci în psihicul oamenilor, după ce grecii au văzut cel mai negru coşmar îndepli­nindu-se: au rămas fără bani.

Sunt cozi peste tot. Oamenii vânează bancomatele. Când află că unul a fost alimentat cu bani în doar câteva minute se creează o coadă. Oficial se ştie că băncile vor fi deschise după referendum, însă oficialii bancari spun off the record că până nu se va ajunge la un acord, de orice natură, nu vor deschide porţile băncilor pentru că se tem de un colaps“, a descris, pentru ZF, situaţia din Grecia Lazaros Beltsios, jurnalist la televiziunea Star Channel.

Prima zi din cea mai grea săptămână a Europei de după război

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
razboi,
ranire,
grecia,
banci,
refuz,
bancomate,
oameni,
bani
/actualitate/prima-zi-din-cea-mai-grea-saptamana-a-europei-de-dupa-razboi-a-lasat-rani-adanci-14523383
14523383
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.