Iohannis pentru Financial Times: Ponta trebuie să demisioneze

Autor: Ioana Bojan Postat la 30 iunie 2015 77 afişări

Preşedintele Klaus Iohannis spune, într-un interviu acordat Financial Times, că premierul Victor Ponta trebuie să demisioneze, pentru că este inacceptabil ca într-o ţară europeană un prim-ministru să fie acuzat de fapte ilegale.

Klaus Iohannis a acordat un interviu publicaţiei Financial Times în care vorbeşte şi despre lupta anticorupţie din România. Referindu-se la situaţia premierului Victor Ponta, cercetat pentru trei infracţiuni, preşedintele a spus că acesta ar trebui să demisioneze.

"Cea mai bună cale este să demisioneze", afirmă preşedintele, în interviul publicat în ediţia electronică de marţi a publicaţiei.

"Dacă nu este vinovat, aşa cum susţine, atunci nu este nicio problemă... dar este inacceptabil pentru o ţară europeană ca premierul să fie acuzat de procurori de fapte ilegale", a adăugat el.

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
ROMÂNIA,
IOHANNIS,
PONTA
/actualitate/iohannis-pentru-financial-times-ponta-trebuie-sa-demisioneze-14523462
14523462
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.