Prima victima a gripei: Adrian Streinu-Cercel

Postat la 03 noiembrie 2009 38 afişări

Secretarul de stat in Ministerul Sanatatii, Adrian Streinu-Cercel, a demisionat, marti, din functie, la mai putin de o luna de la numire, scrie Mediafax. Cercel a fost propus in 6 octombrie, pentru functia de secretar de stat in MS, la acel moment el fiind manager al Institutului National de Boli Infectioase "Matei Bals".

Presedintele Traian Basescu a declarat, luni, la o intalnire cu presa locala, ca afirmatiile secretarului de stat in MS Adrian Streinu-Cercel pravaleau apocalipsa peste Romania, impunand importul de vaccin antigripal, insa acesta nu este necesar, existand un milion de doze la Institutul Cantacuzino.

Urmărește Business Magazin

/actualitate/prima-victima-a-gripei-adrian-streinu-cercel-5078179
5078179
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.