Prima motiune a cazut

Postat la 22 februarie 2006 5 afişări

Prima motiune simpla impotriva guvernului Tariceanu, care acuza asa-zisa politizare a administratiei locale, a fost votata doar de initiatori, respectiv de 97 de deputati PSD. Lucrurile n-au mers insa perfect pentru coalitie.

Prima motiune simpla impotriva guvernului Tariceanu, care acuza asa-zisa politizare a administratiei locale, a fost votata doar de initiatori, respectiv de 97 de deputati PSD. Lucrurile n-au mers insa perfect pentru coalitie. Deputatul PUR Pantelimon Manta (fost PD) a avut declaratii dure impotriva actualei puteri: "Vin semnale tot mai dese ca Alianta, in special PD, calca pe urmele PSD in privinta tupeului, a arogantei si a tendintei de monopolizare a puterii", a zis deputatul. 

In replica, liderul PD Emil Boc le-a cerut umanistilor sa precizeze daca aceste declaratii reprezinta sau nu pozitia PUR. Raspunsul nostru, au spus umanistii, a fost votul impotriva motiunii.

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
Actualitate
/actualitate/prima-motiune-a-cazut-2510336
2510336
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.