Prima miscare ePayment de la tranzactia cu Allegro: Comisioane reduse pentru comercianti

Postat la 11 noiembrie 2010 19 afişări

Ca parte a strategiei de promovare a platilor cu card bancar pe internet, Gecad ePayment, compania vanduta recent de Radu Georgescu grupului Allegro, a anuntat astazi garantarea tuturor tranzactiilor pentru produse livrate in Romania si comisioane promotionale in perioada 11 noiembrie – 19 decembrie.

Practic, magazinele online care vor implementa plata cu cardul bancar prin platforma ePayment in urmatoarea luna vor plati un comision de 3,5% din valoarea tranzactiei, la care se mai adauga un cost fix de 0,5 euro per tranzactie.

"Vrem sa sustinem si mai mult plata cu cardul in magazinele online, motiv pentru care venim in intampinarea nevoilor de buisness ale comerciantilor cu un pachet competitiv", spune Mihai Manoliu, directorul de vanzari al Gecad ePayment, care considera ca aceasta miscare va impulsiona comertul online spre sfarsitul anului, de altfel perioada cea mai aglomerata pentru cumparaturi, mai ales din segmentul biletelor de calatorie sau produselor IT&C.

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
ePayment,
Allegro,
comercianti,
Radu Georgescu
/actualitate/prima-miscare-epayment-de-la-tranzactia-cu-allegro-comisioane-reduse-pentru-comercianti-7708370
7708370
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.