Prima măsură fiscală concretă luată de Guvern: Ministerul Finanţelor amână primul termen de plată a impozitelor până la 30 iunie

Autor: Cosmin Pirv Postat la 13 martie 2020 321 afişări

Prima măsură fiscală concretă luată de Guvern: Ministerul Finanţelor amână primul termen de plată a impozitelor până la 30 iunie

Ministerul Finanţelor a anunţat, vineri, că prorogă primul termen de platã a impozitului pe clãdiri, a impozitului pe teren, respectiv a impozitului pe mijloacele de transport, aferente acestui an, de la 31 martie 2020 la 30 iunie 2020.

Potrivit unui comunicat al Ministerului Finanţelor, decizia de prorogare a primului termen de platã a impozitelor a fost luată pentru a veni in sprijinul contribuabililor, în contextul riscului de rãspândire a epidemiei cu virusul Covid-19.

De asemenea, pentru anul 2020, contribuabilii care achitã integral, pânã la 30 iunie 2020, impozitul pe clãdiri, impozitul pe teren, respectiv impozitul pe mijloacele de transport beneficiazã de bonificaţia stabilitã de Consiliul Local.

Potrivit Ministerului Finanţelor, aceste modificãri urmeazã sã fie reglementate prin ordonanţã de urgenta în prima şedinţã de guvern.

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
termen,
impozite,

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.