Prima Doamna a Guatemalei divorteaza ca sa ajunga... presedinte!

Postat la 23 martie 2011 13 afişări

Presedintele Guatemalei, Alvaro Colom, si sotia sa, Sandra Torres, au inaintat actele de divort pentru ca Sandra sa poata candida la presedintie.

Doamna Torres a anuntat ca va candida la presedintia tarii la alegerile din septembrie, in conditiile in care sotul ei, actualul presedinte, nu mai poate candida.

Motivul divortului este articolul din Constitutie care prevede ca rudele presedintelui nu pot candida pentru functia suprema.

Alvaro Colom si Sandra Torres nu au dorit sa faca comentarii asupra cererii de divort depusa pe 11 martie.

Candidatul opozitiei, Otto Perez Molina, a acuzat cuplul prezidential ca doreste, prin acest divort, sa fraudeze sistemul, exprimandu-si speranta ca aceasta separare formala nu va induce in eroare alegatorii.

Cititi mai multe pe www.apropo.ro

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
Prima Doamna,
Guatemala,
presedinte
/actualitate/prima-doamna-a-guatemalei-divorteaza-ca-sa-ajunga-presedinte-8088785
8088785
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.