Prima deschidere a anului în piaţa mallurilor: Uvertura Botoşani

Autor: Cristi Moga Postat la 24 ianuarie 2013 60 afişări

Uvertura Mall din Botoşani, centru comercial dezvoltat de omul de afaceri Dănuţ Prisecariu, va fi deschis la finalul lunii martie, acesta urmând a fi primul centru comercial inaugurat în acest an.

Uvertura Mall din Botoşani, centru comercial dezvoltat de omul de afaceri Dănuţ Prisecariu, va fi deschis la finalul lunii martie, acesta urmând a fi primul centru comercial inaugurat în acest an. Mallul lui Prisecariu, o investiţie de aproximativ 15 milioane de euro a cărei deschidere a fost amânată de mai multe ori în ultimii ani, are un grad de ocupare de 82% şi va fi administrat de firma de con­sul­tanţă imobiliară DTZ Echinox. Proiectul va avea o suprafaţă închi­riabilă de circa 15.000 de metri pătraţi şi va dispune de un cine­ma­to­graf cu cinci săli, un supermarket şi aproximativ 80 de magazine, dar re­prezentanţii mallului nu au dezvăluit deocamdată numele viitorilor chiriaşi. În Botoşani mai există în prezent un proiect - Botoşani Shopping Cen­ter -, printre ai cărui chiriaşi se află companii precum Carrefour, Do­mo, New Yorker, Orsay sau Leonardo. DTZ Echinox, firma care va ad­ministra proiectul din Botoşani, mai gestionează şi proiectele Felicia Shopping Center din Iaşi, Shopping City Suceava şi Shopping City Sibiu.

Alte stiri pe zf.ro

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
malluri,
Uvertura Botoşani,
deschidere
/actualitate/prima-deschidere-a-anului-in-piata-mallurilor-uvertura-botosani-10519744
10519744
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.