Prima declaraţie a medicului rezident care l-a operat pe Florin Busuioc: Nu sunt un erou. Îmi doresc să rămân în Craiova

Postat la 07 noiembrie 2018 642 afişări

Medicul rezident Eugen Ţieranu, care l-a operat, împreună cu dr. Paul Traşcă pe actorul Florin Busuioc, şi despre care s-a spus că va rămâne şomer pentru că nu sunt locuri în spital, a declarat, pentru MEDIAFAX, că îşi face meseria cu plăcere şi vrea să rămână în ţară, la Craiova, oraşul său natal.

Prima declaraţie a medicului rezident care l-a operat pe Florin Busuioc: Nu sunt un erou. Îmi doresc să rămân în Craiova

Medicul rezident Eugen Ţieranu a declarat că, după intervenţia de marţi noaptea, când a fost chemat de acasă pentru a-l opera pe Florin Busuioc, nu se consideră un erou şi că îşi face meseria cu plăcere.

 

„Nu sunt un erou, sunt un medic, un om normal, care n-a făcut altceva decât să-şi facă meseria. Nimic mai mult. Este meseria noastră, o facem cu plăcere, ori de câte ori suntem solicitaţi, la orice oră din zi sau din noapte. Pentru asta am învăţat carte şi pentru asta ne-am pregătit”, a declarat Eugen Ţieranu, pentru MEDIAFAX.

 

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
craiova,
medic,
refuz,
operatie,
erou

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.