Prima companie aeriană care este aproape de a intra în faliment din cauza coronavirusului

Postat la 06 martie 2020 1020 afişări

Prima companie aeriană care este aproape de a intra în faliment din cauza coronavirusului

Flybe, una dintre cele mai mari companii aeriene regionale din Marea Britanii, este la un pas de faliment, scrie presa britanică.

Compania aeriană cu peste 2.000 de angajaţi va fi preluată de un administrator special, şeful companiei invocând impactul coronavirusului pentru problemele financiare ale grupului.

Flybe operează cele mai multe zboruri interne în Regatul Unit. Compania a încercat să oprească colapsul financiar în luna ianuarie a acestui an, angajându-se în negocieri pentru a asigura finanţare suplimentară .

Cu toate acestea, într-un e-mail trimis personalului, directorul executiv al companiei Flybe, Mark Anderson, a confirmat că compania aeriană „va intra în scurt timp în administrare”, potrivit 9news. „În ciuda tuturor eforturilor, nu avem nicio alternativă – nu am reuşit să găsim o soluţie fezabilă care să ne permită să ne permită să funcţionăm în continuare”, a declarat oficialul într-un document citat de Devon Live

Cititi mai multe pe www.gandul.info

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
companie aeriana,
faliment,
intrare,
cauza

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.