Preturi de high-tech

Postat la 20 februarie 2007 1 afişăre

Pentru a putea vizita congresul 3GSM, vizitatorii veniti din toate colturile batranului continent au fost nevoiti sa scoata din buzunar sume destul de piperate.

 

CU DISCOUNT: Cei care au vrut sa viziteze congresul 3GSM pentru o singura zi, indiferent de ziua aleasa, au scos din buzunar putin sub 1.500 de euro, insa in cazul in care au fost membri GSMA, pretul a coborat la 1.000 de euro.

 

TREI ZILE: Pentru cei care s-au decis sa participe la congres in perioada 13-15 februarie, fara a asista si la ziua de deschidere a congresului, pretul a fost de 3.300 de euro.

 

LA PACHET: Daca participantii au fost interesati sa viziteze standurile expozitiei 3GSM pe toata perioada (12-15 februarie), costul unui bilet s-a ridicat la aproape 4.000 de euro.

 

TOTAL: Daca presupunem ca toti cei 60.000 de participanti la 3GSM au achizitionat un bilet pentru 4 zile, aceasta inseamna un total de 240 mil. euro. Totusi, bilantul real a fost undeva la jumatate din aceasta suma, conform unor surse neoficiale.

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
Preturi de high-tech
/actualitate/preturi-de-high-tech-1008277
1008277
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.