Preţul incredibil cu care poate fi cumpărată o insulă cu două cabane

Autor: Ioana Matei Postat la 03 februarie 2018 255 afişări

Dacă vreţi să vă retrageţi departe, pe o insulă pustie chiar - acum aveţi posibilitatea - dacă aveţi la îndemână cel puţin 351.000 de euro, potrivit esquire.com.

Preţul incredibil cu care poate fi cumpărată o insulă cu două cabane

Acesta este preţul de pornire a licitaţiei pentru insula Linga, aflată pe coasta scoţiană, disponibilă pentru vânzare acum.

Linga face parte din arhipelagul Shetland, aflat în nordul Scoţiei şi în apropierea Norvegiei.

Potrivit esquire.com, nimeni nu a locuit pe Linga din 1934, astfel că cele două cabane de acolo sunt dărăpănate şi au nevoie de îmbunătăţiri. 

Insula a fost listată de compania Vladi Private Islands, care are în plan să construiască acolo un sistem de alimentare cu panouri solare şi turbine eoliene, canalizare; costurile ”renovării” locului după achiziţie fiind astfel mult mai mare decât preţul iniţial, de 350.000 de euro.

Urmărește Business Magazin

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.