Acţiunile Guess au scăzut cu 17% după ce Kate Upton l-a acuzat pe Marciano, cofondatorul companiei, de hărţuire sexuală

Postat la 02 februarie 2018 77 afişări

Acţiunile Guess au scăzut cu 17% după ce actriţa şi fotomodelul american Kate Upton l-a acuzat de hărţuire sexuală pe Paul Marciano, cofondator şi director de creaţie al companiei de modă, informează Reuters.

Acţiunile Guess au scăzut cu 17% după ce Kate Upton l-a acuzat pe Marciano, cofondatorul companiei, de hărţuire sexuală

"Este dezamăgitor că acest brand simbol pentru femei @Guess încă îi permite lui Paul Marciano să fie director de creaţie #me too", a scris Upton pe platforma online Twitter, miercuri.

Ea a repetat mesajul pe Instagram, adăugând: "Nu ar trebui să i se permită să îşi folosească puterea în industrie pentru a hărţui sexual şi emoţional femei #metoo".

Upton, în vârstă de 25 de ani, nu a specificat în ce a constat hărţuirea sexuală de care îl acuză pe Marciano, în vârstă de 65 de ani, care a cofondat Guess în 1981 şi este preşedinte executiv şi director de creaţie al companiei din 2015.

Cititi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.