Pretenţii de prinţi: cuplul se plânge că rolurile lor regale nu îi lasă să îşi câştige propriii bani - în pofida unei averi evaluate la 34 de milioane de dolari

Autor: Ioana Matei Postat la 10 ianuarie 2020 1299 afişări

Pretenţii de prinţi: cuplul se plânge că rolurile lor regale nu îi lasă să îşi câştige propriii bani - în pofida unei averi evaluate la 34 de milioane de dolari

Ducele şi ducesa de Sussex şi-au dezvăluit recent planul de a-şi relansa carierele - cu potenţialul de a câştiga milioane de lire sterline pe an, potrivit declaraţiilor lor de pe site-ul propriu.

Ei s-au plâns că în calitatea lor de reprezentanţi ai familiei regale, nu au avut posibilitatea să îşi câştige propriii bani. Au decis astfel să renunţe la veniturile lor de la Fondul Suveran - banii pe care plătitorii de taxe îi oferă reginei în fiecare an - şi s-au lansat în „circuitul internaţional al celebrităţilor”, potrivit Daily Mail.

De acum, va fi nevoie să încheie oferte comerciale profitabile pentru a-şi menţine stilul de viaţă luxos cu care s-au obişnuit. Până acum, lui Harry şi Meghan le-a fost interzis să câştige venituri din alte surse - după cum a reieşit din declaraţia de pe site-ul lor personal, publicată de Daily Mail.

Cuplul a spus recent că „abia aşteaptă să devină independenţi financiar.” Au spus că au decis să nu mai primească bani de la Fondul Suveran. Nimeni nu ştie cât le revine din acest fond lui Harry şi Meghan, dar prin renunţarea la acesta s-au eliberat de responsabilitatea pe care o au faţă de plătitorii de taxe. Totuşi, vor păstra proprietatea Frogmore Cottage, care le-a fost dăruita de către Regină. Ei au renovat proprietatea şi şi-au lăsat amprenta asupra fiecărei camere.

Dacă declaraţia de pe website-ul cuplului se referă la faptul că renunţă la Fondul Suveran, acolo nu se precizează ce vor face cu banii primiţi de la Prinţul Charles prin intermediul proprietăţii de 1,2 miliarde de dolari al Ducatului de Cornwall, despre care unii spun că ar trebui să fie un activ public.

Urmărește Business Magazin

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.