Preşedintele socialiştilor europeni cere liderilor UE să condamne comportamentul lui Băsescu. Ce acuze îi aduce Stanişev

Postat la 29 noiembrie 2012 21 afişări

Serghei Stanişev, preşedintele Partidului Socialiştilor Europeni, critică afirmaţiile preşedintelui Traian Băsescu din interviul de marţi seară şi cere liderilor instituţiilor UE să condamne comportamentul şefului statului.

PES a criticat "un exploziv interviu TV dat de preşedintele României, Traian Băsescu, marţi, 27 noiembrie".

"Cu numai 10 zile înainte de alegerile parlamentare, în direct la postul de televiziune B1 TV, Băsescu l-a descris pe primul-ministru Victor Ponta ca «mincinos», «prost» şi «un porc»", menţionează un comunicat de presă transmis joi de PES.

Potrivit comunicatului PES, "preşedintele Băsescu a mers mai departe şi a ameninţat că nu îl va desemna pe Victor Ponta ca şef al Guvernului, chiar dacă USL, coprezidată de Ponta, va câştiga o majoritate absolută pe 9 decembrie". "În prezent, coaliţia USL are un procent impunător de 62% în sondajele de opinie", se mai arată în comunicat.

De asemenea, Serghei Stanişev s-a declarat "dezamăgit şi şocat de comportamentul preşedintelui Băsescu".

Cititi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
lideri,
UE,
comportament,
Băsescu,
Stanişev
/actualitate/presedintele-socialistilor-europeni-cere-liderilor-ue-sa-condamne-comportamentul-lui-basescu-ce-acuze-ii-aduce-stanisev-10357722
10357722
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.