Preşedintele PSD Bacău, Dragoş Benea: Bădălău nu a înţeles nimic. Un an de penitenţă s-ar impune în cazul său

Autor: Elena Crangasu Postat la 30 noiembrie 2019 134 afişări

Preşedintele PSD Bacău, Dragoş Benea, a declarat, sâmbătă, că Nicolae Bădălău nu a înţeles nimic din discuţia contondentă din CEX al PSD cu privire la Diaspora şi că un an de penitenţă s-ar impune în cazul lui, cu speranţa că, după această pauză, tema se va vedea altfel de pe malurile Dunării.

”Nicolae Bădălău nu a înţeles nimic din discuţia contondentă pe care am avut-o în CEX al PSD cu privire la subiectul "Diaspora". Ieşirile de acest gen, repetate sau nu, nu mai pot fi tolerate nimănui, indiferent de funcţie, şi nu-şi mai au locul în PSD. În caz contrar, să nu ne mirăm dacă în judeţul Giurgiu, şi nu numai, vor circula maşini cu plăcute de Suedia, Danemarca sau Finlanda. Un an de penitenţă s-ar impune în cazul preşedintelui organizaţiei judeţene PSD Giurgiu, cu speranţa că, după această pauză, #diaspora se va vedea altfel de pe malurile Dunării”, a scris pe Facebook Dragoş Benea.

El a mai afirmat că fiecare a avut sau are în familie măcar o rudă care să fi lucrat, la un moment dat, în Italia, Spania sau Anglia.

”Românii din diaspora şi, implicit, românii de acasă nu merită remarcile incalificabile ale dlui. Bădălău. Peste 100.000 de băcăuani sunt plecaţi la muncă în spaţiul comunitar european şi, laolaltă cu ei, mă simt jignit de declaraţiile intolerabile ale acestui om. În loc sa discutam despre derapajele guvernarii PNL, cu un euro ajuns la un prag istoric ce afectează populaţia, ne justificăm inutil pe o temă sensibilă pe care am lămurit-o în interiorul PSD”, a conchis Benea.

Liderul PSD Giurgiu, Niculae Bădălău a declarat vineri, într-o conferinţă de presă, că este „o nebunie” să se mărească numărul parlamentarilor de Diaspora, în străinătate fiind 700.000 de români cu domiciliu în străinătate, restul până la trei-cinci milioane fiind „fetele alea de le duc ăştia”.

El a mai spus că cei care vor majorarea numărului de parlamentari pentru Diaspora vor ”o nebunie”.

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
dragos benea,
psd,
nicolae badalau,
diaspora

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.