Preşedintele Poloniei, concluzii despre racheta care a ucis doi oameni

Autor: Simona Chirciu Postat la 26 noiembrie 2022 223 afişări

Racheta de apărare antiaeriană ucraineană a căzut în Polonia, dar Rusia este de vină, este concluzia şefului de stat, conform The Kyiv Independent.

 

„La început, au existat informaţii despre două rachete, dar, în timpul anchetei, resturile unei a doua rachete nu au fost însă găsite pe teritoriul Poloniei” a spus el, într-o aparentă referire la racheta ruşilor care a fost lovită de cea ucraineană. „A existat cu siguranţă o a doua rachetă. Dar a căzut pe teritoriul ucrainean, nu pe teritoriul polonez”, mai transmite sursa citată.

 

Pe 15 noiembrie, în timpul unui atac masiv al Rusiei împotriva Ucrainei la nivel naţional, o explozie a ucis două persoane în Przewodow, la aproximativ şase kilometri vest de graniţa ucraineană. 

Urmărește Business Magazin

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.