Preotul român care face curăţenie intr-un laborator pentru a-şi completa veniturile

Postat la 30 iulie 2016 201 afişări

Preotul român care face curăţenie intr-un laborator pentru a-şi completa veniturile

Un preot ortodox de la o mică parohie din localitatea Ballymena, comitatul Antrim, din Irlanda de Nord, munceşte câteva ore pe zi la curăţenie, pentru a-şi completa veniturile.

Părintele CorneliusClepea păstoreşte o comunitate de circa 20 de persoane. Cum contribuţia acestora este prea mică, preotul român nu s-a sfiit să se apuce de muncă. El a fost intervievat de BBC la emisiunea  Good Morning Ulster, unde a spus că face curăţenie într-un abator, câteva ore pe zi, pentru a-şi rotunji veniturile.

La sfârşit de săptămână, părintele Clepea slujeşte pentru micuţa comunitate de români. El spune că nu este singurul preot ortodox din Marea Britanie care au un al doilea loc de muncă. „Lumea se schimbă”, a spus el pentru BBC.

"În opinia mea, o slujbă trebuie să fie făcută cu inima şi cu plăcere, pentru că dacă nu, orice loc de muncă devine foarte, foarte dificil", a spus preotul ortodox. „Eu am înţeles că trebuie să iubesc tot ceea ce fac - şi eu asta fac", a adăugat el.

Slujbele le ţine în BisericaCatolică din Ballymena. Deşi cultele ortodox şi catolic sunt diferite, părintelui Clepea i se permite să oficieze în biserica din centrul oraşului Ballymena, arată BBC.

Cititi mai multe pe www.ziarulromanesc.net

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
preot,
curatenie,
roman,
bani,
laborator,
munca,
irlanda

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.