Premiile Gopo 2011: Vezi lista castigatorilor

Postat la 29 martie 2011 14 afişări

"Eu cand vreau sa fluier, fluier", debutul in lungmetraj al lui Florin Serban, a fost marele castigator al galei premiilor Gopo 2011, cu sapte trofee adjudecate din 13 nominalizari, inclusiv cele pentru cea mai buna regie si cel mai bun film.

Filmul "Eu cand vreau sa fluier, fluier", de Florin Serban, a fost marele favorit in cursa pentru trofeele Gopo care au fost acordate luni seara, in Bucuresti.

Un alt debut in lungmetraj, "Morgen", de Marian Crisan, care a avut 11 nominalizari, a plecat acasa cu mana goala, in timp ce "Marti, dupa Craciun", de Radu Muntean, care a avut 10 nominalizari, a obtinut doar un premiu, pentru cea mai buna actrita in rol principal - Mirela Oprisor.

Cititi mai multe pe www.mediafax.ro

Lista completa a castigatorilor premiilor Gopo 2011

Paginatie:

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
Premii,
Gopo,
nominalizari,
castigatori
/actualitate/premiile-gopo-2011-vezi-lista-castigatorilor-8108096
8108096
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.