Premiile Gopo 2011: Vezi aici lista completa a nominalizarilor

Postat la 21 februarie 2011 19 afişări

"Eu cand vreau sa fluier, fluier", debutul in lungmetraj al lui Florin Serban, are cele mai multe nominalizari la premiile Gopo 2011 - 13 - , fiind marele favorit in cursa pentru trofeele care vor fi acordate pe 28 martie, in Bucuresti.

Printre filmele cu cele mai multe nominalizari se numara un alt debut in lungmetraj, "Morgen", de Marian Crisan (11), si "Marti, dupa Craciun", de Radu Muntean (10).

Cea de-a cincea editie a galei premiilor Gopo va avea loc la Crystal Palace Ballrooms, o sala amplasata in apropierea Palatului Parlamentului, care va deveni, pe 28 martie, spatiul in care regizori, scenaristi, actori, compozitori, directori de imagine, sunetisti, producatori, distribuitori de film din Romania vor face bilantul anului cinematografic 2010.

Cititi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
premii,
Gopo,
nominalizari
/actualitate/premiile-gopo-2011-vezi-aici-lista-completa-a-nominalizarilor-8001255
8001255
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.