Premierul Slovaciei: "Nu suntem în stare să integrăm romii, dar vom integra imigranţii musulmani cu o cultură total diferită de a noastră?"

Postat la 02 septembrie 2016 946 afişări

Premierul Slovaciei: "Nu suntem în stare să integrăm romii, dar vom integra imigranţii musulmani cu o cultură total diferită de a noastră?"
Premierul Slovaciei, Robert Fico, a făcut afirmaţii controversate în faţa a peste 2.500 de oameni, printre care şi diplomaţi străini. În discursul său, premierul a spus că ţara sa va respinge din nou cotele obligatorii de imigranţi, dacă se va încerca impunerea lor încă o dată, şi a cerut Comunităţii Europene să se implice în rezolvarea cauzelor fenomenului imigraţionist, şi nu în gestionarea efectelor, acuzând politica europeană de imigraţie care, în opinia lui, a eşuat cu totul.

 

Vorbind despre ipocrizia liderilor UE, Fico a spus:  „Haideţi să nu ne prefacem că nu vedem frica oamenilor — nu doar în Slovacia, ci şi în întreaga Europă. Haideţi să nu ne prefacem că nu vedem cauzele acestui fenomen şi să nu ne mai prefacem că suntem capabili să rezolvăm problema primindu-i pe toţi (imigranţii) cu braţele deschise — indiferent că e vorba de imigranţi economici sau oameni care chiar sunt puşi în situaţia de a-şi salva vieţile, sănătatea şi familiile. Haideţi să fim sinceri, nici măcar nu suntem în stare să ne integrăm proprii cetăţeni de etnie romă — şi sunt sute de mii—, cum să fim capabili să integrăm oameni care au un stil de viaţă şi o religie total diferite?”

Cititi mai multe pe www.cunoastelumea.ro

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
refuz,
imigranti,
stare,
cultura,
integrare,
romi,
oameni,
premier

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.