Premierul scoţian Nicola Sturgeon îl avertizează pe Boris Johnson că Scoţia va organiza un referendum pentru idependenţă

Postat la 25 iulie 2019 85 afişări

Premierul scoţian Nicola Sturgeon îl avertizează pe Boris Johnson că Scoţia va organiza un referendum pentru idependenţă

Liderul scoţian Nicola Sturgeon l-a avertizat pe noul premier britanic Boris Johnson că va continua pregătirile pentru organizarea unui referendum pentru independenţă, deoarece planurile sale privind Brexit afectează economia Scoţiei, relatează site-ul agenţiei Reuters.

"Este esenţial, mai mult decât până acum, ca Scoţia să aibă o opţiune alternativă", a declarat Nicola Sturgeon într-o scrisoare trimisă lui Johnson.

"Guvernul scoţian va continua să facă pregătiri pentru a oferi oamenilor din Scoţia şansa de a deveni o ţară independentă", a mai afirmat aceasta, adăugând că Parlamentul scoţian va lua în considerare un cadru legal pentru organziarea unui referendum.

Cititi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
scotia,
referendum,
avertizare,
organizare

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.