Premierul portughez, criticat dur pe Facebook după o postare legată de austeritate: "În mod clar nu aţi încercat să împărţiţi o bucată de carne de porc la trei persoane"

Postat la 11 septembrie 2012 29 afişări

Premierul portughez, Pedro Passos Coelho, a fost criticat dur pe Facebook, în zeci de mii de de comentarii de sâmbătă până luni dimineaţă, pentru o postare în care şi-a descris disconfortul de a anunţa noi măsuri de austeritate.

Cele 33.000 de comentarii, în majoritate copleşitoare critice, l-au atacat pe premier pentru adoptarea de măsuri de austeritate sau au descris dificultăţi personale, informează Financial Times. "Domnule premier, mandatul dumneavoastră abia a început, dar se dovedeşte deja un dezastru. Şomajul a devenit un mod permanent de viaţă", se arată în unul dintre comentarii. Multe dintre acestea sunt lungi şi conţin detalii numeroase, notează Financial Times. "În mod clar nu v-a fost oferit un loc de muncă de secretariat cu jumătate de normă şi 2 euro pe oră sau nu aţi încercat să împărţiţi o bucată mică de carne de porc la trei persoane", a scris un alt comentator.

Mai multe pe mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
portugalia,
premieri,
critici,
facebook
/actualitate/premierul-portughez-criticat-dur-pe-facebook-dupa-o-postare-legata-de-austeritate-in-mod-clar-nu-ati-incercat-sa-impartiti-o-bucata-de-carne-de-porc-la-trei-persoane-10050537
10050537
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.