Premierul Florin Cîţu preferă avionul şi spune că angajaţii MT nu trebuie să aibă gratuitate în tren

Autor: Petru Mazilu Postat la 10 august 2021 48 afişări

Premierul Florin Cîţu a solicitat să fie anulate gratuităţile la transportul cu trenul oferite angajaţilor Ministerului Transporturilor şi instituţiilor subordonate. Eu merg cu avionul şi îmi plătesc biletul, a mai spus Cîţu.

Premierul Florin Cîţu preferă avionul şi spune că angajaţii MT nu trebuie să aibă gratuitate în tren

Prim-ministrul Florin Cîţu a vorbit marţi despre planurile de reformă pe care le-a cerut la toate ministerele şi a dezvăluit că a aflat cu surprindere faptul că angajaţii Ministerului Transporturilor şi de la instituţiile subordonate au gratuitate la călătoriile cu trenul.

Este o practică de pe vremea PSD la care trebuie să renunţăm, a explicat Cîţu.

„Noi nu putem să vorbim despre reformă atât timp cât păstrăm aceleaşi subvenţii de pe vremea PSD-ului, aceeaşi asistenţă socială. Am aflat şi eu, nu ştiam, că la Ministerul Transporturilor, angajaţii şi familiile acestora şi în subordonate circulă gratuit, este din 1999. Nu mi se pare normal, am cerut să se revizuiască”, a spus Florin Cîţu.

Premierul a mai declarat că preferă călătoriile cu avionul şi că îşi plăteşte biletul.

„Eu nu circul gratuit. Am fost cu avionul şi am plătit biletul”, a precizat prim-ministrul Florin Cîţu.

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
florin cîţu,
gratuitate,

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.