Premierul Emil Boc a inaugurat centura ocolitoare a Sibiului

Postat la 01 decembrie 2010 16 afişări

Premierul Emil Boc a inaugurat, miercuri, centura ocolitoare a municipiului Sibiu, care are 20,8 kilometri, din care 17,2 kilometri sunt in regim de autostrada, investitia ajungand la aproximativ o suta de milioane de euro.

Premierul Emil Boc a taiat panglica la centura ocolitoare a municipiului Sibiu, impreuna cu ministrul Economiei, Ion Ariton, si cu prefectul judetului Sibiu, Constantin Trihenea, la eveniment participand si numerosi reprezentanti ai PDL Sibiu, dar si ai celor patru firme constructoare.

"Sibienii au scapat acum de cosmarul traficului greu prin oras", a declarat premierul Emil Boc, dupa ce a inaugurat centura.

Ulterior, Boc a testat drumul la volanul unui autoturism Dacia Duster, parcurgand intreaga distanta a soselei construite in regim de autostrada.

La final, premierul Emil Boc a prezentat un pahar plin cu apa pe care l-a pus pe bordul masinii, afirmand ca nicio picatura de apa nu s-a varsat, ceea ce demonstreaza ca drumul este realizat foarte bine, fiind multumit de lucrari.

Cititi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
actualitate,
constructii,
drumuri,
Sibiu,
centura,
Emil Boc
/actualitate/premierul-emil-boc-a-inaugurat-centura-ocolitoare-a-sibiului-7768994
7768994
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.