Premierul Dacian Cioloş, la vot în Zalău: M-aş fi aşteptat la o regenerare a resurselor umane ale partidelor care au propus candidaţi

Postat la 05 iunie 2016 61 afişări

Premierul Dacian Cioloş a fost la vot împreună cu soţia sa la Zalău, unde a declarat că a votat pentru oamenii care speră să facă din oraşul său natal mai mult decât este.

“Chiar dacă m-aş fi aşteptat la mai multă regenare a resurselor umane a partidelor care au propus candidaţi, sper să avem o dinamică mai bună pentru alegerile parlamentare”, a declarat premierul Dacian Cioloş.

Premierul i-a îndemnat pe români să meargă la vot pentru că "acum este momentul să ne spunem punctul de vedere cel mai consistent". El a mai afirmat că, de obicei, liderii spun că au votat pentru democraţie, prosperitate, dar toate astea sunt generalităţi.

El a afirmat că se simte legat de oraşul unde s-a născut. „Rămâi legat de rădăcinile de acasă, nu are rost să tai rădăcinile acum. Eu, ca agronom, ştiu ce înseamnă să tai rădăcinile”, a mai spus premierul.

Întrebat dacă speră ca până la toamnă să se schimbe lucrurile, Cioloş a spus: " Ceva se va schimba, important este să se schimbe în bine".

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
dacian ciolos,
premier,
vot
/actualitate/premierul-dacian-ciolos-la-vot-in-zalau-m-as-fi-asteptat-la-o-regenerare-a-resurselor-umane-ale-partidelor-care-au-propus-candidati-15432489
15432489
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.