Destinaţie de vacanţă: Serengeti

Autor: Loredana Frăţilă-Cristescu Postat la 05 iunie 2016 150 afişări

Destinaţie de vacanţă: Serengeti

Contrar opiniei generale că în Parcul Naţional Serengeti e musai să te duci în afara sezonului ploios ce ţine din martie până în mai şi să te ţii după animalele care migrează, aşa cum procedează 300.000 de turişti anual, această destinaţie se poate explora cel mai bine tocmai dacă nu ţii seama de această recomandare, scrie Financial Times.

Ferit de înghesuială, turistul care decide să meargă în Serengeti în această perioadă are parte de multă linişte, poate admira mai bine animalele, care nu mai sunt stresate de un număr mare de maşini de teren care le dau târcoale ca în sezon, iar spaţiile de cazare sunt aproape goale. 

Urmărește Business Magazin

/arta-si-societate/lifestyle/destinatie-de-vacanta-serengeti-15424834
15424834
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.