Premierul care vrea expulzarea imigranţilor ilegali pe o insulă din Africa

Postat la 22 septembrie 2016 210 afişări

Premierul care vrea expulzarea imigranţilor ilegali pe o insulă din Africa

Viktor Orban, premierul Ungariei, propune o soluţie extremă la criza imigranţilor din Europa. Orban susţine că imigranţii ilegali ar trebui expulzaţi pe o insulă, de exemplu în Africa de Nord. Într-un interviu acordat publicaţiei Origo din Ungaria, Viktor Orban a sugerat că cei care au ajuns ilegal în Europa ar trebui adunaţi şi exilaţi în afara Uniunii Europene.

“Toţi cei care au venit ilegal trebuie să se întoarcă sau să fie duşi într-o tabără din afara Uniunii Europene. Poate să fie o insulă, de exemplu pe coasta Africii de Nord”, a declarat Orban.

Premierul Ungariei este unul dintre cei mai critici lideri europeni în ceea ce priveşte planul UE de a accepta imigranţi. De altfel, Ungaria a fost primul stat membru al Uniunii Europene care a construit un gard la graniţa sa pentru a opri fluxul de imigranţi. De asmenea, pe 2 octombrie, în Ungaria va avea loc un referendum cu privire la cotele obligatorii de refugiaţi, iar majoriatea cetăţenilor se declară împotriva imigranţilor.

Cititi mai multe pe www.vocea.biz

Urmărește Business Magazin

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.