Premieră pentru litoralul românesc: A fost inaugurată prima plajă dotată cu facilităţi pentru persoanele cu dizabilităţi

Postat la 09 august 2017 116 afişări

O porţiune de plajă cu facilităţi pentru persoanele cu dizabilităţi a fost inaugurată, miercuri, în Mamaia, fiind o premieră pentru litoralul românesc. Beneficiarii vor primi scaune cu care pot intra în apa mării, dar au parte şi de şezlonguri înalte, transmite corespondentul MEDIAFAX.

Premieră pentru litoralul românesc: A fost inaugurată prima plajă dotată cu facilităţi pentru persoanele cu dizabilităţi

Scaunele flotabile urmează să fie puse la dispoziţia acestor persoane cu scopul de a-şi petrece vacanţe plăcute pe litoral.

”Este groaznic să nu poţi merge la plajă când soarele străluceşte fierbinte şi apa mării te îmbie la scăldat, fiindcă pentru tine a intra pe nisipul fin este o aventură cu final previzibil, iar a face baie în mare implică un risc pe care trebuie să şi-l asume prietenii şi familia. Scaunul tău rulant nu merge pe plajă, ci se împotmoleşte şi se afundă din ce în ce mai adânc în nisip, iar valurile sunt periculoase când cineva trebuie să te susţină permanent în apă, cu extrem de mare grijă”, spun reprezentanţii Asociaţiei ”Împreună pentru Viitor” Constanţa, care au decis să remedieze această problemă.

Citeşte continuarea pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.