Premier Capital anunţă schimbări în conducerea McDonald’s România şi Malta. Cine va prelua conducerea companiei

Autor: Andra Stroe Postat la 25 iunie 2020 207 afişări

Premier Capital anunţă schimbări în conducerea McDonald’s România şi Malta. Cine va prelua conducerea companiei

Premier Capital plc, partenerul pentru dezvoltare al McDonald’s pe şase pieţe europene, anunţă noi directori ai operaţiunilor din România şi Malta, începând cu 1 iulie 2020.

Paul Drăgan, actualul director general al operaţiunilor din Malta, se va întoarce în Bucureşti pentru a prelua conducerea pieţei din România, unde compania operează 85 de restaurante. Acesta îl succede pe Daniel Boaje care părăseşte compania după o carieră de peste 20 de ani la McDonald’s.

El şi-a început cariera la McDonald’s România în 1994 ca manager trainee, iar în 1999, la 29 de ani, a fost promovat director de operaţiuni al companiei, fiind la momentul respectiv cel mai tânăr dintre managerii cu poziţii similare din Europa. Între 2004 şi 2010 a lucrat în domeniul financiar, la Cetelem IFN-BNP Paribas şi Credisson, iar în 2010 a revenit ca business development director la McDonald’s România. Începând din martie 2011, Daniel Boaje a fost directorul general al McDonald’s România, mandatul lui încheindu-se la 30 iunie 2020.

Paul Drăgan s-a alăturat echipei din Malta în 2018, pentru a conduce lanţul de nouă restaurante ale ţării. Anterior, el a ocupat poziţia de director de operaţiuni în România, începând cu 2011. El şi-a început cariera la McDonald’s în România în 1995, ca manager trainee, ulterior devenind manager de restaurant. A fost numit business consultant cinci ani mai târziu, apoi Manager de Operaţiuni. De-a lungul carierei sale, Paul Drăgan a făcut parte din echipele McDonald’s din SUA şi Canada.

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
malta,
mcdonald's,
romania

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.