Prelungirea arestului preventiv al lui Sile Cămătaru, respinsă de Curtea de Apel Bucureşti

Postat la 20 iunie 2013 52 afişări

Curtea de Apel Bucureşti a respins propunerea procurorilor DIICOT de prelungire a arestului preventiv în cazul lui Sile Cămătaru, însă decizia, care nu este definitivă, a fost atacată cu recurs la instanţa supremă.

Prelungirea arestului preventiv al lui Sile Cămătaru, respinsă de Curtea de Apel Bucureşti

 Propunerea de prelungire a arestului preventiv pentru Vasile Balint, zis Sile Cămătaru, fratele acestuia, Ion Balint, şi alţi opt membri ai grupărilor Cămătarilor şi Sportivilor, formulată de Direcţia de Investigare a Infracţiunilor de Criminalitate Organizată şi Terorism (DIICOT), a fost judecată miercuri de Curtea de Apel Bucureşti.

Instanţa a admis propunerea în cazul lui Ion Balint - zis Nuţu Cămătaru - şi al altor şapte membri ai grupărilor, pentru perioada 22 iunie - 21 iulie, în timp ce pentru Sile Cămătaru şi Marian Sîrbu, zis Box, s-a dispus înlocuirea arestului preventiv cu măsura obligării de a nu părăsi localitatea de domiciliu timp de 30 de zile, respectiv tot din 22 iunie până la 21 iulie.

Cititi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

/actualitate/prelungirea-arestului-preventiv-al-lui-sile-camataru-respinsa-de-curtea-de-apel-bucuresti-10990538
10990538
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.