Pregătiţi-vă banii! Raiffeisen pregăteşte o nouă surpriză

Postat la 02 septembrie 2017 341 afişări

Divizia de brokeraj a Raiffeisen Bank, care a bifat cele mai mari listări la bursa românească în ultimii ani, va încerca să listeze până în octombrie o parte din grupul de transport şi logistică Transport Trade Services (TTS) la bursa de la Bucureşti, potrivit mai multor surse din piaţă.

Pregătiţi-vă banii! Raiffeisen pregăteşte o nouă surpriză

TTS a aprobat în Adunarea Generală a Acţionarilor din 23 martie să achiziţioneze 6% din pachetul de 10% pe care International Finance Corporation (IFC) îl deţine la companie, fără a specifica însă modalitatea prin care va face acest lucru sau la ce preţ se ridică achiziţia, potrivit raportului anual publicat pe site-ul companiei.

Mircea Mihăilescu, fondator şi acţionar majoritar al TTS, spunea în 2012 pentru ZF că va lista 30% din companie în următorii „trei-patru ani“, probabil la Viena sau la Frankfurt, dar fără să aducă în discuţie bursa de la Bucureşti.

Cititi mai multe pe www.zf.ro

Urmărește Business Magazin

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.