Prefectul de Neamt a dat aviz favorabil privind eliberarea din functie a sefului IPJ Neamt

Postat la 23 noiembrie 2010 12 afişări

Prefectul de Neamt, Mihai Archip, a dat aviz favorabil luni solicitarii IGPR de eliberare din functie a sefului Inspectoratului Judetean de Politie Neamt, Aurelian Vasea Soric, aviz care este consultativ.

Prefectul de Neamt a declarat luni pentru MEDIAFAX ca Inspectoratul General al Politiei Romane i-a solicitat un aviz in privinta unei eventuale eliberari din functie a sefului IPJ Neamt, Aurelian Soric."Mi s-a cerut avizul, pe care l-am dat. Este un aviz consultativ", a spus Archip.Acesta a adaugat ca avizul respectiv nu presupune o demitere iminenta a sefului IPJ Neamt, mentionand ca decizia in acest sens va apartine ministrului Administratiei si Internelor, Traian Igas."E o actiune premergatoare (n.r. - avizul sau consultativ) luarii unei decizii. Este posibil sa nu fie nicio decizie", a mai spus prefectul judetului Neamt.

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
prefect,
IPJ Neamt,
Aurelian Vasea Soric
/actualitate/prefectul-de-neamt-a-dat-aviz-favorabil-privind-eliberarea-din-functie-a-sefului-ipj-neamt-7741933
7741933
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.