Prefectul Capitalei şi-a dat acordul pentru declararea stării de alertă în Sectorul 1

Autor: Dorin Oancea Postat la 23 iulie 2021 51 afişări

Prefectul Capitalei Alin Stoica a anunţat că a transmis catre Comitetul Local pentru Situaţii de Urgenţă acordul pentru declararea starii de alertă în Sectorul 1.

Prefectul Capitalei şi-a dat acordul pentru declararea stării de alertă în Sectorul 1

Alin Stoica anunţa joi că face o analiză despre criza gunoaielor din Sectorul 1.

Potrivit prefectului, starea de alertă poate fi declarată pe o perioadă de maxim 30 de zile.

Primarul Clotilde Armand ceruse din nou Prefecturii Capitalei declararea stării de alertă pe o perioadă de 30 de zile, din cauza gunoaielor neridicate de Romprest. Potrivit Primăriei, deşeurile nu au mai fost colectate de 20 de zile, ceea ce pune în pericol sănătatea cetăţenilor, dar şi mediul înconjurător.

Clotilde Armand a cerut şi în iunie Prefecturii Bucureşti declararea stării de alertă în Sectorul 1 din cauza situaţiei sanitare. Edilul şef a trimis o adresă şi spune că situaţia este cauzată „de şantajul şi suspendarea colectării gunoiului de către operatorul de salubritate”. Prefectura nu a dat curs cererii.

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
stare de urgenţă,
sectorul 1,

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.