Preda, mesaj pentru Orban: "Eu sunt creştin, dar nu sunt cretin"

Postat la 08 octombrie 2018 53 afişări

Cezar Preda a declarat, luni, la RFI, că PNL se duce într-o direcţie greşită şi i-a transmis un mesaj liderului partidului - ”eu sunt creştin, dar nu sunt cretin”, replică la afirmaţia lui Orban că deputatul liberal ”vrea să fie liderul unei facţiuni creştin-democrate în interiorul PNL”

Preda, mesaj pentru Orban: "Eu sunt creştin, dar nu sunt cretin"

"Partidul Naţional Liberal se duce într-o direcţie greşită. Românii au nevoie de soluţii, românii nu au nevoie de o politică a anilor ’96-2000, pentru că politica ’96-2000 pentru dreapta românească a însemnat începerea dezastrului, dispariţia PNŢCD-ului. Acum, PNL-ul dacă nu-şi revizuieşte foarte rapid oportunitatea de a conduce România, de a arăta românilor că poate conduce România cu soluţii, degeaba jucăm ping pong cu Dragnea e de vină, Dragnea este un hoţ, Dragnea este un nenorocit, asta vede fiecare cetăţean”, a declarat la RFI Cezar Preda.

Preda a mai spus că referendumul a fost pentru Orban doar ”ultima greşeală, ultima aventură”.

Citiţi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
crestinism,
refuz,
mesaj

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.