Poveşti de groază din orfelinatele româneşti, în presa britanică. Ce spun copiii adoptaţi de britanici la începutul anilor '90

Autor: Alina Mihai Postat la 24 februarie 2017 1140 afişări

Drama copiilor din România adoptaţi de familii britanice la începutul anilor '90. Majoritatea copiilor români aduşi în Regatul Unit în perioada 1990 - 1992 nu s-au descurcat bine.

Poveşti de groază din orfelinatele româneşti, în presa britanică. Ce spun copiii adoptaţi de britanici la începutul anilor '90

Mulţi copii din orfelinatele din România care au fost adoptaţi de familii britanice la începutul anilor 90 suferă de probleme de sănătate mintală şi în prezent, cu toate că au devenit adulţi, susţin cercetătorii britanici, potrivit BBC.

Cu toate că au crescut în familii iubitoare, un studiu pe termen lung arată faptul că aceşti copii s-au confruntat cu probleme emoţionale şi sociale, doar unul din cinci copii având şansa de a scăpa neafectat de neglijenţa cu care a fost tratat anterior adopţiei.

CITEŞTE CONTINUAREA ARTICOLULUI PE MEDIAFAX

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
marea britanie,
copii,
orfelinate,
povesti,
presa,
bbc,
romania

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.