Povestea unui cuplu care se afla într-un moment tragic al vieţii lor si care a decis să intre în afaceri investind doar 46 de euro. Ce a urmat nu îşi puteau imagina niciodată

Autor: Alex Ciutacu Postat la 18 aprilie 2019 2714 afişări

Povestea unui cuplu care se afla într-un moment tragic al vieţii lor si care a decis să intre în afaceri investind doar 46 de euro. Ce a urmat nu îşi puteau imagina niciodată

Layla Chapman, 35 ani, este un exemplu pentru antreprenorii care au plecat de la zero şi care nu mai aveau nimic de pierdut când au pus prima cărămidă din business.

Potrivit DailyMail, ea a pornit de la un site de mobilă în care a investit puţin peste 46 de euro, iar acum ea a ajuns să conducă un imperiu de circa 12,3 milioane de euro în lumea designului interior.

Astfel, Layla Chapman, 35 ani, şi Dan Chapman, 33 ani, din Sonning, Berkshire, au lansat brandul de mobilier de lux HOS Home în 2016 – un brand care a atras celebrităţi precum Amanda Holden, Denise Van Outen şi Mark Wright.

Site-ul lansat în februarie 2016 era doar o platformă simplă care a costat foarte puţin, însă succesul parteneriatului dintre cei doi soţi nu a venit uşor, încât ei erau într-un moment tragic în viaţa lor, după patru fertilizări în vitro nereuşite şi două sarcini pierdute.

Acum, în 2019, ei se bucură de prima fetiţă pe care o au, Yasmin, în vârstă de 12 săptămâni, iar imperiu lor se îndreaptă spre venituri de 12,35 milioane euro până la finalul anului.

„Faptul că am vândut mobilă de peste 1,3 milioane de euro în primul an este incredibil”, spune Layla. „Am început acest proiect din pasiune şi este incredibil să transformăm atâtea locuinţe. Am livrat peste 100.000 de piese de mobilier în ultimii trei ani iar cererea creşte în fiecare lună”.

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
mobila,
pierdere,
refuz,
site,
design,
viata,
deschidere,
brand

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.