Povestea tânărului din Moldova care a lansat la New York una dintre cele mai inovatoare companii din lume

Autor: Ştefan Stan Postat la 23 aprilie 2016 1436 afişări

În 2005-2010 am făcut peste 40.000 km in jurul lumii, cu autostopul şi rucsacul în spate...

Povestea tânărului din Moldova care a lansat la New York una dintre cele mai inovatoare companii din lume

În 2005-2010 am făcut peste 40.000 km in jurul lumii, cu autostopul şi rucsacul în spate. Am pornit la drum 2 persoane cu 270 euro în buzunar. Însă am avut experienţe pe care prietenii mei, care se cazau la hoteluri, nu le-ar fi avut, povesteşte Pavel Ciobanu, unul dintre cei mai ”dinamici” antreprenori români şi fondatorul platformei de evadări turisticeSpoty. 

”În Germania, un membru al board-ului de conducere BMW m-a luat cu autostopul, iar un pilot de avion ne-a primit în casa lui. În Franţa, un tată şi fiul său ne-au dus până într-o altă ţară, la finalul unei zile de muncă, pentru a ne ajuta să ajungem la destinaţie. În Noua Zeelandă am stat la 2 bătrânei de peste 70 ani, pe care îi cunoscusem cu 1-2 ani în urmă în Germania. Tot acolo, de la Mt. Cook, m-au luat cu autostopul 3 călătoare din Taiwan, mama, fiica şi verişoara, venite sa vadă Noua Zeelandă. Trebuia să mergem doar jumătate de oră cu maşina, până la un loc cu trafic mai mult. Am călătorit împreună 3-4 zile”. 

Povestea nu se termină însă aici. Tânărul antreprenor povesteşte cum în Italia, o gazdă l-a invitat la un festin secret organizat de unii dintre cei mai selecţi bucătari ai Toscanei.

Vedeţi AICI cum a reuşit să lanseze la New York una dintre cele mai inovatoare companii din lume, după ce a plecat cu numai 270 de dolari în buzunar

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
companii,
lansare,
new york
/actualitate/povestea-tanarului-din-moldova-care-a-lansat-la-new-york-una-dintre-cele-mai-inovatoare-companii-din-lume-15269996
15269996
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.